Τα αποτελέσματα αναζήτησης
Εμείς στο Paros Properties πιστεύουμε ότι, ως κτηματομεσίτες, έχουμε καθήκον να εξυπηρετούμε εσάς!

Εσάς που μας διορίζετε ως μεσολαβητές στην αγορά, ενοικίαση ή πώληση ακίνητης περιουσίας. Για αυτό και ο βασικός μας σκοπός είναι να σας στηρίζουμε και να υποστηρίζουμε τα συμφέροντά σας με πίστη, ηθική, αληθινό ενδιαφέρον και γνώση της αγοράς, αναλαμβάνοντας κάθε στάδιο της αγοραπωλησίας, από την άριστη διαφημιστική προώθηση των ακινήτων σας ως την τελική μεταγραφή των τίτλων.

Στο γραφείο μας θα βρείτε πολυτελή ακίνητα και κατοικίες όλων των ειδών προς πώληση και προς ενοικίαση, ενοικιαζόμενες κατοικίες για τις διακοπές σας, καθώς και αγροτεμάχια, οικόπεδα, επαγγελματικούς χώρους και επιχειρήσεις προς πώληση. Όλα τα ακίνητα στο χαρτοφυλάκιό μας προβάλλονται σε όλες τις μεγάλες διαδικτυακές πύλες και στα κοινωνικά δίκτυα της Ελλάδας και του εξωτερικού παγκοσμίως.

Σας προσφέρουμε επίσης τις υπηρεσίες μας ως εκτιμητές του ακινήτου σας

Συμβουλεύοντας σας πώς να προετοιμάσετε το ακίνητό σας για την πώληση και καθ όλη τη διαδικασία αγοραπωλησίας. Η ομάδα συνεργατών μας αποτελείτε από Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Τοπογράφους, Λογιστές, Δικηγόρους και Συμβολαιογράφους, όλοι τους καταξιωμένοι επαγγελματίες και πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν!

Το γραφείο μας ιδρύθηκε από την Κα Σοφία Κατσίπη, η οποία έχοντας ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο εξωτερικό, μετέφερε και εμπέδωσε, και στον Ελληνικό χώρο, την εμπειρία της στον χώρο του Real Estate, δίνοντας έμφαση στον επαγγελματισμό, την τήρηση του κώδικα δεοντολογίας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων, καθώς και στην άψογη εξυπηρέτηση πελατών.

Στο μεσιτικό γραφείο Paros Properties, η εξυπηρέτησή σας αποτελεί δική μας δέσμευση!

Τι λένε για εμάς
Η συνεργασία μας με την κα Σοφία Κατσίπη ήταν τέλεια. Στην πραγματικότητα, αν και ζούμε σε άλλη χώρα, ήταν σε θέση να μας βρει ένα κατάλληλο σπίτι, ιδανικό για τις ανάγκες της οικογένειάς μας, με μία μόνο δική μας επίσκεψη στην Πάρο.
Η Κα Σοφία Κατσίπη, με την τεράστια εμπειρία της στο χώρο του Real Estate, την επαγγελματική της προσέγγιση, τη σοβαρότητα της και, αν μη τι άλλο, την σε βάθος γνώση της περιοχής, αμέσως κατανόησε τις απαιτήσεις μας, επιτρέποντάς μας να αποφύγουμε τις περιττές διαδρομές γύρω από τα χωριά του νησιού και μας βρήκε γρήγορα την καλύτερη λύση.
Giuseppe & Evi,
Αγόρασα πρόσφατα ένα σπίτι στην Πάρο που μου υπόδειξε και μου παρουσίασε η Σοφία Κατσίπη. Βρήκα την ιστοσελίδα της στο ίντερνετ και επικοινώνησα εγώ μαζί της. Της είπα τι ακριβώς έψαχνα και χρειαζόμουν κι εκείνη κατάλαβε αμέσως πού να με κατευθύνει. Ως εδώ καλά, το ίδιο θα μπορούσε να είχε κάνει και οποιοσδήποτε άλλος ικανός μεσίτης.

Αυτό ωστόσο που κάνει τη συνεργασία μου μαζί της μοναδική είναι ότι από την πρώτη στιγμή συνάντησα μπροστά μου ένα πρόσωπο εξαιρετικό, ένα πρόσωπο πραγματικά ποιοτικό. Ούτε μια στιγμή δεν είχα την αίσθηση ότι παίζει παιχνίδια τακτικής ή ότι προσπαθεί να παρουσιάσει τα πράγματα «αλλιώς». Συνδυασμός, δηλαδή, επαγγελματικής ικανότητας και ακέραιου χαρακτήρα. Το υψηλό της γούστο, η εντιμότητά της, η απίστευτη προθυμία και διαθεσιμότητά της, η ευγένεια, νομίζω ανήκουν στις σπάνιες εξαιρέσεις.

Δεν πλέκω το εγκώμιό της για λόγους εντύπωσης, απλά μεταφέρω την πραγματική, και μόνο, εμπειρία μου. Τα ίδια άλλωστε νομίζω ότι θα ακούσει κανείς για κείνη και από πολλούς άλλους στο νησί...

Βαγγέλης,
Η συνεργασία μας με την εταιρεία Paros Properties ήταν πραγματικά μία ευχάριστη «εκδρομή». Μέσα από αυτήν αποκτήσαμε την εξοχική μας κατοικία στην Πάρο.

Η ανταπόκριση της κ. Σ. Κατσίπη ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Πραγματικά κατάλαβε τις ανάγκες, δυνατότητες και επιθυμίες μας με αποτέλεσμα να μας καθοδηγήσει στην καλύτερη δυνατή επιλογή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η επιτυχία της συνεργασίας πιστεύουμε ότι οφείλεται στην αγάπη, αφοσίωση και επαγγελματισμό που παρουσιάζει η ιδρύτρια της εταιρίας Paros Properties στη δουλειά της καθώς και στις άριστες επικοινωνιακές της ικανότητες.

Η εταιρία Paros Properties πραγματικά τιμάει τις υποσχέσεις που δίνει μέσω του site χωρίς να υπάρχει κανένα σημείο αμφισβήτησης.

Ανδρέας & Μαίρη,
Ευχαριστούμε την Κα Σοφία Κατσίπη για τη βοήθειά της στην ανεύρεση και αγορά εξοχικής κατοικίας στην Αγκαιριά Πάρου.

Η Κα Κατσίπη, από την αρχή της γνωριμίας μας, ήταν πρόθυμη, εξυπηρετική και ανταποκρίθηκε με συνέπεια στη μεσιτεία της κατοικίας.

Συστήνουμε ανεπιφύλακτα τις μεσιτικές υπηρεσίες της Κας Κατσίπη και μπορούμε να δώσουμε οποιαδήποτε σχετική πληροφορία.

Χρύσα & Μανώλης,
Πάρος

Η Πάρος είναι ένα από τα πιο ελκυστικά και όμορφα νησιά των Κυκλάδων και ένας ιδιαίτερος προορισμός τόσο για τους Έλληνες, όσο και για τους ξένους επισκέπτες. Αυτό οφείλεται στις φυσικές ομορφιές, τις μαγευτικές ακρογιαλιές, τα γραφικά χωριά, τα σπάνια μνημεία πολιτισμού από την αρχαιότητα και τους Βυζαντινούς χρόνους, τη μοναδική νυχτερινή ζωή αλλά και τους φιλόξενους κατοίκους του.

Εξακολουθεί να προσφέρει την ομορφιά του αυθεντικού, μιας και ο σύγχρονος πολιτισμός και η τουριστική της ανάπτυξη δεν έχει αλλοιώσει σημαντικά την εικόνα του κυκλαδικού μαγευτικού τοπίου. Εδώ συναντά κανείς ένα ιδανικό συνδυασμό του παραδοσιακού με το σύγχρονο σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, από την αρχιτεκτονική μέχρι τη διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός και η ύπαρξη μικρών και μεγάλων καταλυμάτων με σύγχρονες ανέσεις και άρτια οργάνωση στην παροχή υπηρεσιών, ταβερνών με ντόπια παραδοσιακή κουζίνα και εστιατορίων που προσφέρουν πιάτα με γεύσεις από όλο τον κόσμο, αλλά και κάθε είδους εμπορικά καταστήματα, προσελκύουν κάθε ενδεχόμενο επισκέπτη που επιθυμεί να συνδυάσει διακοπές, άθληση, θέαμα και διασκέδαση.

Συγκρίνετε τις καταχωρήσεις

Συγκρίνετε τις καταχωρήσεις